U zoekt naar :

home
U zoekt naar :

HomeFAQ

F.A.Q.

Hieronder staan de antwoorden op de veelgestelde vragen.
Selecteer links de categorie en rechts de vraag om het bijbehorende antwoord te tonen.

Wat is een LookOfar leesbril?
Een LookOfar is een kant-en-klare leesbril van opticienskwaliteit.
Hoe weet ik dat ik een leesbril nodig heb?
Wanneer u veel moeite moet gaan doen om teksten dichtbij goed te kunnen lezen, is dat een van de tekenen dat uw ogen achteruitgaan. Dit is een fenomeen wat bij vrijwel iedereen vanaf een bepaalde leeftijd begint te spelen. Merkt u dat u het scherm van uw tablet steeds verder moet houden om te kunnen zien waar u mee bezig bent? Dan is het toch misschien de moeite waard uw ogen even te laten testen door een opticien. Waarschijnlijk bent u met een leesbril geholpen.
Wat maakt LookOfar anders dan andere kant-en-klare leesbrillen?
LookOfar zijn kant-en-klare leesbrillen met dezelfde kwaliteit die u van een bril van de opticien mag verwachten. In tegenstelling tot de leesbrillen van de drogist zijn LookOfar leesbrillen allemaal van dezelfde hoge kwaliteit.
Kan ik via deze site een LookOfar leesbril bestellen?
Nee, u kunt niet direct bestellen. Wel hebben wij een lijst met winkels en webshops die LookOfar producten verkopen. Zij kunnen de leesbrillen voor u bestellen.
Waar kan ik een LookOfar leesbril kopen?
LookOfar leesbrillen zijn verkrijgbaar bij de betere opticien. Op onze verkooppuntenpagina vindt u een lijst met bekende opticiens. Ook hebben wij voor u een lijst met webshops waar u LookOfar leesbrillen kunt bestellen.
Kan ik ook online bestellen?
Jazeker, op onze verkooppuntenpagina vindt u een lijst met webshops die LookOfar leesbrillen verkopen.
Ik wil graag LookOfar-dealer worden
Bent u een opticien of heeft u een gerelateerde webshop? Neem dan contact op met Ofar via het contactformulier.
Ik sta niet in de postcodezoeker
In de postcodezoeker worden opticiens opgenomen die bekend zijn bij Ofar. Staat u toch niet in de lijst? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Mijn webshop staat niet vermeld tussen de online verkoopadressen
Waarschijnlijk zijn uw webshop gegevens niet bij ons bekend. Neem contact met ons op via het contactformulier, dan kunnen we uw gegevens toevoegen.
Ik heb een vraag over een LookOfar leesbril. Kan ik contact opnemen?
Staat het antwoord op uw vraag niet tussen deze veelgestelde vragen? Stel dan uw vraag via het contactformulier. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.
;
© OFAR b.v. - Optical Quality 2015 - 2020